Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Přátelský pivovar Malešov a.s. Menu

Pivovar Kácov

V kácovském pivovaru úzkostlivě lpí na tradici, a proto je místní výroba piva názornou ukázkou klasické české technologie, která spočívá zejména v přípravě celosladových várek klasickým dvourmutovým způsobem na celoměděné dvounádobové varní garnituře. Pečlivě se dbá i na výběr suroviny, takže je pivo Hubertus vyráběno ze sladů z nedaleké humnové sladovny, z chmele výhradně českých odrůd a samozřejmostí je voda z vlastních studní. Hlavní kvašení, tak jak se na tradiční český pivovar sluší a patří, probíhá na spilce v otevřených kádích procesem spodní fermentace. Poté je pivo sesudováno do ležáckých tanků, ve kterých probíhá proces dokvašování po dobu několika týdnů až měsíců.

Omlouváme se, ale tato kategorie je momentálně prázdná. Ale nebojte, pracujeme na tom, abychom vám opět mohli nabídnout pěkné pivní dárky :)